dilluns, 22 de juny del 2015

GEOMETRY DASH: QUAN SORTIRÀ LA 2.0?

Molt bones a tots. Abans de començar a parlar sobre Geometry dash, us he de dir que no penjaré cap entrada més sobre minecraft survival. Molt bé, començem amb la meva teoría de quan sortirà la 2.0:

Si mirem al logo del joc, evidentment és el títol del joc, GEOMETRY DASH. Aquest logo està format per 12 lletres, que a la vagada són 2 paraules, el mateix 2 de la versió que esperem, per tant, dividim 12/2 i ens surt un 6. El núm. 6 en el calendari, és el mes de juny, o sigui que Robtop traurà la 2.0 aquest mes. I si no creus en el que dic, mira el logo de ROBTOP, que té 6 lletres, i si no el seu nom complet, Robert Topala, que les 2 paraules que el formen també tenen 6 lletres. Aquest 6 que hem obtingut l'hem de dividir un altre cop per 2, ja que val com les 2 paraules i la 2.0 i ens dona 3. Ara, manteniu aquest tres apart. Ara, fixem-nos en la paraula DASH, que té 4 lletres, i 4 són els números que formen l'any en què estem, en aquest cas, 2015. Si sumem 2+1+5 ens donarà 8, que són les lletres que té la paraula GEOMETRY per el qual deduïm que el 2015 és l'any definitiu. Si te'n dones compte, a fora queda el 0 del 2015, que no l'hem fet servir en cap cas, o sigui que el posarem darrere el 3 i ens queda un 30. Ara, sumant tot el que hem fet, podem dir que la 2.0 sortirà el el dia 30 del 6 de 2015. 

 Ostres tú, tanta paròdia tanta paròdia però encara podria ser!
Bé, ara us dic la veritat. Robtop ha tornat a parlar per el chat diguent que la setmana que vé o FINS I TOT aquesta, podria sortir la 2.0!!! Però clar, abans de sortir oficialment, Apple l'ha de revisar, o sigui que podria tardar unes 2 setmanetes més. Bé, fins aquí l'entrada d'avui, fins aviat, adéu!

1 comentari: