diumenge, 26 d’abril del 2015

SORTIDA AL GODÓ! AUTÒGRAFS I... FAMOSOS?

Molt bon dia a tots, avui us vinc a explicar un dels millors dies de l'any o fins i tot de la meva vida. Com ja haureu vist en el títol, vaig anar a veure una de les competicions esportives més importants del món, el Godó. El Godó és el torneig de tennis més important de la terra, i el club de tennis de la Bisbal m'hi van invitar. Per sort no hi vaig anar sol, hi van venir uns amics meus:
-L'Oriol (es diu com jo!), en Marc, en David i en Jan (era el més petit). Com que erem molta gent i el torneig es feia a Barcelona, vam agafar un autobus per anar-hi. Després d'una llarga hora i 3/4, hi vam arribar. Allà ens vam informar sobre els primers partits. En veure aquella gràfica hi va haver una cosa que em va decepcionar.  Un dels meus jugadors preferits, en Verdasco, havia perdut a la primera ronda. No vaig veure bé el nom del guanyador d'aquell partit, però me les pagarà... ;-) Durant una estona ens vam estar al cantó d'un camí que portava a una zona d'escalfament per si algun tennista famós passava i ens firmava algun autògraf, però no va servir de res.
 Després, vam anar a veure el partit de David Ferrer VS Albert Montanyés. El resultat va ser favorable a Ferrer amb un 6-2, 6-3. El partit devia durar el mateix que el viatge amb autobús.  Després de finalitzar el partit, a la mateixa pista, van jugar Rafael Nadal i Nicolás Almagro. Com jo mateix esperava, el vencedor del partit va ser Nadal amb un aplastant 6-3, 6-1. Una cosa bastant divertida és que quan Rafa fa el 5-1, Almagro s'enfada tant que agafa una pilota i la llença fora de la pista. Per si no us ho he dit, la pista on jugaven era la pista central, la més gran de totes. A pesar daixò, Almagro aconsegueix enviar-la fora. Nosaltres estàvem  situats a la penúltima grada, o sigui que vam veure la pilota passar per sobre dels nostres caps. Ara, segurament, us estareu preguntant a què bé que en el títol hi posi famosos. Doncs que a la secció de grades que teniem al cantó, a la punta de tot, s'hi trobava el conegut Neymar, el jugador  de futbol del F.C.B. amb uns amics seus. Al final de tot de la sortida, ens vam tornar a retrobar tot el grup i vam anar tirant a l'autobús. Però abans, vam fer una passejada per les parades. Total, que sortíem amb autògrafs, fotos a famosos i una pilota gegant de tennis! A la tornada, en Marc, va treure la seva tablet i també uns quans acutids. Per finalitzar l'entrada us en explicaré uns quans. Fins a la pròxima!

Entra un borratxo en un bar, es posa a la barra i diu:
-Tots el de la meva dreta són uns malparits i tots els de la meva esquerra uns idiotes.
Un dels homes de la seva esquerra s'aixeca i crida:
-Jo no sóc cap idiota!
-Doncs posa't a la dreta, malparit.

Quines són les galetes preferides del PP?
Les chips Rajoy!

Un home arriba a casa molt tard i emborratxat i la seva dona li diu:
Fastigós, Arrugat, Idiota!
L'home, encara borratxo, diu:
Si és una endevinalla, és el teu cul.

  

1 comentari: