dijous, 23 d’abril del 2015

GEOMETRY DASH! INFORMACIÓ I SNEAK PEEK!

Molt bones a tots! Avui us vinc a dir que RobTop, ja fa 2 setmanes, va publicar l'sneek peak del nou nivell per la nova actualització 2.0. No sé si ho sabíeu, però jo sóc un gran fan de Geometry dash.  Abans de fer una "review" de l'sneek peak us diré les meves estadístiques.

SALTS: 951610

INTENTS: 122202

ESTRELLES: 1535

NIVELLS: 18

NIVELLS ONLINE: 1101

NIVELLS DEMON: 41

MONEDES: 71

MAP PACKS: 18 

Bé, ara que ja us he dit les meves estadístiques, passem a la, SNEAK PEEK!
Per visualitzar-la, només teniu que tocar sneak peek. Ja la heu vista? Doncs comentem-ho!
Primer de tot, podem veure una nova icona no molt interesant. La segona cosa que podem veure és el fons del nivell, uns fons evidentment inspirat per Super Mario, i això fa que la gent pensi que GD hagi perdut una mica de "personalitat". Després, podem veure una animació increïble d'un drac que ja es podia veure a la primera imatge que va publicar Robtop de la 2.0. També es pot admirar molta decoració. Al cap d'un moment veiem la millor, i no exagero,  LA MILLOR animació que ha fet Robtop per currar-s'ho una miqueta més! Com tots hem estat estat esperant, PER FI arriba el nou vehicle! El primer nom que se m'ha acudit per anomenar aquest quadrat amb potes, a sigut Jetpack, ja que s'assembla molt a un dels vehicles de Jetpack Joyride. El seu funcionament seria que quan prems, surt disparat durant uns segons i si deixes de prèmer, cau. Just quan el quadrat entre en el nou portal, surt un GO! La veritat és que no tinc gaires coses a dir sobre el GO, ja que podria ser un detall de Robtop o una animació que es podrà fer a la 2.0 amb lletres. A continuació, tenim una altre espectacular i única animació. Una altra cosa no gaire apreciada per alguns youtubers és l'arc de sant martí. Després el personatge es mor. A mi, personalment, m'ha decepcionat bastant la sneek peak, ja que Robtop fa un quasi 2 mesos, va dir que no tardaria gaire a treure-la i, 1 mes i mig no és exactament poc. A sobre del seu retard, la sneak peek és la més curta de totes, ja que només dura 12 segons. A si! He oblidat de comentar que la cançó que heu sentit a la sneak peek no és deadlocked, de F-777, si no una cançó de waterflame que encara no ha publicat! Estaran waterflame i Robtop treballant junts? Quan sortirà la sneak peek de deadlocked? Això només es pot saber esperant!



3 comentaris:

  1. Tot i que no conec en absolut el Geometry Dash, trobo l'entrada molt encertada, ja que trenca amb el teu habitual estil de diari personal. I això està bé, perquè va bé que els continguts d'un blog siguin variats. En qualsevol cas, bona ressenya! Segueix així (i amb més constància si pot ser [;)]).

    ResponElimina
  2. Per cert Roger, has vist la sneak peek i has escoltat deadlocked o simplement has passat?

    ResponElimina